Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Весна Арнаутовски-Тошева

Весна Арнаутовски-Тошева

Весна Арнаутовски-Тошева

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: 2 3099 168

Образование:

  1. PhD (2004/Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје)
  2. MsC (1992/Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје)
  3. Dipl.Ing(1986/Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје)

Работно искуство:

ФЕИТ доцент (2005) 
ФЕИТ асистент (1989) 

PostDoc студиски престој, Univ. Blaise Pascal, Aubiere, France (2006/07)

Дејства на документ