Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Математика и Физика

Математика и Физика

Вонредни професори

Билјана Начевска-Настовска

Катерина Хаџи-Велкова Санева

Вонреден професор

Доценти

Сања Атанасова

доцент

Лихнида Стојановска-Георгиевска

доцент