Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Лихнида Стојановска-Георгиевска

Лихнида Стојановска-Георгиевска

Лихнида Стојановска-Георгиевска

доцент


Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: ++389-2-3099-178

Институт

Математика и Физика :
доцент

Образование:

  1. доктор по физички науки (2013/ПМФ, Скопје)
  2. магистер по физички науки (2007/ПМФ, Скопје)
  3. дипл. проф. по физика (1999/ПМФ, Скопје)

Работно искуство:

доцент (2013-  )

асистент (2008-2013)

помлад асистент (2003-2008)

демонстратор (2002-2003)

Дејства на документ