Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Доценти

Доценти

Невенка Китева Роглева

00389 2 3099 135

Александра Крколева Матеска

+389 2 3099 122

Софија Николова-Поцева

+389 2 3099 135

Весна Ојлеска Латкоска

+389(0)23099152

Маре Србиновска

+38923099160, +38923099162

Томислав Шуминоски

  • Доцент
+389-2-3099112