Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Даниел Денковски

Даниел Денковски

Даниел Денковски
Руѓер Бошковиќ 18, 1000 Скопје
Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: + 389 2 3099 177

Образование:

  1. доктор на технички науки (2016 / УКИМ)
  2. магистер по електротехника и информациски технологии (2011 / ФЕИТ - Скопје)
  3. дипл. инж. по електротехника и информациски технологии (2008 / ФЕИТ - Скопје)

Работно искуство:

Доцент на Институт за КТИ (јан. 2017 -)
Истражувач во WINGroup, ФЕИТ (јан. 2009 -)

Дејства на документ