Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Билјана Начевска-Настовска

Билјана Начевска-Настовска

Билјана Начевска-Настовска

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: +389 70 945458

Образование:

  1. MSc - Природно математички факултет, јуни 2003
  2. BSc - Природно математички факултет, јули 1998

Работно искуство:

ЕТФ - Скопје
PEKSNAS - експериментални паралелки, септември 1998-април 1999

Дејства на документ